6974-166-191 | Γρεβενών 9, Δροσιά, 145 72 pfsdrosias@gmail.com

Τα Τμήματά μας: Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα

Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς, δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 – κάνοντας πράξη ακόμη έναν στόχο που προβλέπονταν στο καταστατικό του Συλλόγου μας – θέλοντας με την ύπαρξή της να προσφέρει θεατρικό έργο στο πολιτιστικό τοπίο της πόλης του Καλλικρατικού Δήμου Διονύσου.

Μια ομάδα φίλων και μελών του Συλλόγου βρήκαν κοινά ενδιαφέροντα στο θέατρο και στη διαδικασία της παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης. Μια ομάδα που πιστεύει πως από το θέατρο της εποχής μας δεν θα’πρεπε να λείπει η περιέργεια και η φαντασία. Επειδή το θέατρο στις μέρες μας είναι αναγκαίο και το θέατρο δεν είναι μόνο Λόγος αλλά είναι και Κίνηση, Ρυθμός, Ύφος, Πνευματική Καλλιέργεια.

Είμαστε ερασιτέχνες. Αυτό μας γοητεύει, μας ενώνει και οδηγεί την κάθε προσπάθειά μας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάνουμε θέατρο με τόλμη, φαντασία, με καινούριες εκφράσεις.

Τη διδασκαλία του θεατρικού τμήματος, και τη σκηνοθεσία των θεατρικών παραστάσεων πραγματοποιεί η κυρία Έλντα Φλέγκα, ηθοποιός του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Η θεατρική ομάδα του Π.Φ.Σ Δροσιάς έχει ανεβάσει έως ένα θεατρικό έργο, σε σύνολο 13 παραστάσεων, στη Δροσιά, την Εκάλη και την Ελευσίνα.

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς είναι μια ανοιχτή ομάδα που λειτουργεί συλλογικά και ισότιμα για το κοινό αποτέλεσμα. Όλοι όσοι νοιώθουν αγάπη για το ερασιτεχνικό θέατρο και θέλουν να συμμετέχουν είναι ευπρόσδεκτοι!