6974-166-191 | Γρεβενών 9, Δροσιά, 145 72 pfsdrosias@gmail.com

Η πασχαλινή γιορτή του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2023, ανήμερα του Σαββάτου του Λαζάρου, στην κεντρική πλατεία Δροσιάς, και χάρισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ γνώρισε στα παιδιά πασχαλινά έθιμα, με κορυφαίο το έθιμο της “Μαστέλας” από την Κέρκυρα!

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους και κυρίως όλους τους μικρούς μας φίλους, που είχαν τα πρωτεία στα παιγνίδια και τις κατασκευές!

Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Διονύσου και υποψήφια βουλευτή Αν. Αττικής με το ΚΙΝΑΛ Σοφία Κατσίγιαννη, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Διονύσου Γιούλα Λακαφωση, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Διονύσου Γεωργία Κριεμαδη, τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Διονύσου Κωστή Κουριδακη, τον δημοτικό σύμβουλο εκ Δροσιάς και υποψήφιο δήμαρχο Διονύσου Νίκο Καρυστινό, τον δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Κατσιακιδη, τον δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Πρόεδρο της Δ. Ε. Δροσιάς Χρήστο Ποτίδη, την Τοπική Σύμβουλο Δροσιάς Ιωάννα Κορνάρου, την Τοπική Σύμβουλο Διονύσου Καλλιόπη Οικονομάκου και τον υποψήφιο βουλευτή Αν. Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία Νεκτάριο Καλαντζή.