6974-166-191 | Γρεβενών 9, Δροσιά, 145 72 pfsdrosias@gmail.com

Μια υπέροχη γιορτή αγάπης και χριστουγεννιάτικης διάθεσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στην κεντρική πλατεία Δροσιάς!

Η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς για άλλη μια φορά σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους! Το δέντρο της πλατείας μας στολίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους με πολλή αγάπη και οι μικροί φίλοι απόλαυσαν τις μπαλονοκατασκευές του Αη Βασίλη και του ξωτικού του!

Την εκδήλωση τίμησαν εκ μέρους του Δήμου Διονύσου: ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Δροσιάς Χρήστος Ποτίδης, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Κριεμαδη, Παναγής Λουκάτος, Γιάννης Φωτάκης, Μανώλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσουδερός, Μιχάλης Τσιλιγκίρης,  Γιούλα Λακαφώση, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Αλεξάνδρα Τόκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Καρυστινός,  Κωστής Κουριδάκης, Κατερίνα Μαϊχοσογλου, Άγγελος Κατσιακίδης, Σοφία Αγγελάκη, οι τοπικοί σύμβουλοι Δροσιάς Μπάμπης Ιωαννίδης και Ιωάννα Κορναρου και εκ μέρους της επιτροπής του  ΚΑΠΗ Κρυονερίου η Χρυσάνθη Παντελογιαννη και του Κινηματογράφου Δροσιάς ο Κώστας Μαντάς.